De eerste week zit er op! De eerste dagen verliepen pen een tikje chagrijnig en met hoofdpijn.  s’Nachts werd ik wakker en voelde me helemaal hyper en zelfs een beetje dronken. Op de ochtend van dag 3 direct een teststick gepakt en het was raak: Ik ben in Ketose! Ik heb letterlijk afkickverschijnselen van suiker gehad. Ook wel momenten dat ik behoefte had om even een handje nootjes of een handje chips te nuttigen. Ik heb me laten motiveren door mijn coach Jeanine om hier niet aan toe te geven en door te zetten. Wat geweldig dat ik nu al zo´n verschil merk! Na dag 3 ben ik ´s avonds met vrienden een borrel gaan drinken. Dat was voornamelijk spa rood, maar ook twee droge witte wijn. Dat vind ik namelijk wel echt belangrijk, dat die momenten er nog gewoon mogen zijn. Zonder moeite heb ik het bij die twee wijn gelaten. Ook de borrelhapjes op tafel trokken me niet en dit vond ik een hele vreemde gewaarwording. De volgende dag een verjaardag met maar liefst 3 overheerlijke taarten en een tafel vol zoute hapjes. Precies naar mijn smaak! Dit was even een lastiger moment, maar dit duurde maar hooguit 2 minuten. De knop is inmiddels volledig om. Ik serveer manlief en kids in het weekend een tafeltje gevuld met heerlijke, maar zeer verslavende chips en ik zit heerlijk aan mijn gezonde variant. Het doet me na een week al niets meer. Ik ben er echt in gaan geloven. Dit is mijn oplossing voor de strijd. Ik ben aan het afkicken !
Het weegmoment is daar. Naast dat ik merk dat mijn haar veel meer volume heeft en mijn nagels harder zijn, denk ik dat mijn vetrandje onder mijn BH aardig geslonken is. Houdt ik mezelf voor de gek? Enthousiast en met een gezonde spanning rijdt ik naar mijn voedingscoach. We gaan niet alleen wegen, maar ook meten. Dus ik ben ontzettend benieuwd!
Maar liefst 3,1 kg in een week! Wat een fantastisch resultaat! Ik heb als doelstelling 11 kg gesteld. En ik ben er van overtuigd dat dit me gaat lukken!

groetjes, Danique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *