Vraag & Antwoord

IK KAN ME VOORSTELLEN DAT JE WAT VRAGEN HEBT, HOPELIJK STAAT JOUW VRAAG HIER TUSSEN.

Wat kost het PS. food & lifestyle programma?

De nummer 1 vraag ;-)! Dit is lastig te beantwoorden omdat de kosten per persoon zullen variëren. Het hangt af van het aantal kilo’s dat je wilt verliezen en voor welke producten je kiest en in welke fase van het programma je zit. Een product kost gemiddeld €2,80 en in de eerste fase adviseer ik je 5-6 producten per dag. De producten worden langzaam afgebouwd in de volgende fases.

TARIEVEN per 1 maart 2022

Kennismakings gesprek en intake gratis
Consult PS. food & lifestyle bij afname van gemiddeld 4 doosjes inbegrepen
Consult  PS. food & lifestyle bij afname van < 4 doosjes (incl. lichaamsanalyse) 35,–
Na-traject (3 jaar) gratis

Na het bereiken van jouw streefgewicht laten we elkaar niet los en kun je nog 3 jaar lang kosteloos komen wegen en probeer ik je vragen via de app te beantwoorden, want  bij STERKoaching is jouw succesverhaal  ook het mijne!

Hoe vaak moet ik op controle komen?

Bij de start in fase 1 maken we  elke week een afspraak .We bespreken tijdens dit consult wat er goed ging en wat moeilijk voor je was, wordt je gewogen en kun je vragen stellen. Tijdens dit consult kun je ook je nieuwe producten mee nemen.  Ik trek voor elke klant 1 uur uit, omdat ik de persoonlijke aandacht enorm belangrijk vind. Alles is bespreekbaar, want over-eten doe je nooit “zomaar”.

Hoe starten we?

Na een geheel vrijblijvende kennismaking  starten we met het gratis intake gesprek waarin je eerst een gedegen uitleg krijgt over het PS. food & lifestyle programma. Tijdens het intakegesprek wordt er een gezondheidsverklaring ingevuld en wordt je geïnformeerd over eventuele contra-indicaties. We nemen daarna samen door wat jouw doel is. Wat heb je al eerder geprobeerd om dit doel te bereiken en waar zitten jouw valkuilen? Daaruit volgt jouw persoonlijk plan hoe we je dit keer wel gemotiveerd kunnen houden, jij je doelgewicht wel kunt halen en hoe je weer lekker in je vel komt! Het starterspakket van € 159,-  bied je een mooie ondersteuning voor de eerste week. Het pakket bevat 7 dagdoosjes met elk 6 eetmomenten, een boodschapenlijst en een weekmenu. Je hoeft die eerste week dus nergens over na te denken en kunt een groot deel van de producten proeven. Ook zit er een prachtig kookboek wat supplementen en een shakebeker in. Niet omdat je alleen maar shakes zult drinken, maar hiermee bereid je eenvoudiger een deel van de gerechten. Want we ETEN! en genieten bovendien.

Kan ik nu nooit meer uit eten?

Tuurlijk wel! Het allerbelangrijkste is dat je blijft genieten. Wel moet je in de eerste fases wat aanpassingen maken in je keuzes, maar speciaal daarvoor heb ik leefstijlgidsen met allerlei tips en tricks. Maar ook kunnen we bijvoorbeeld online naar de menu kaart van het restaurant kijken en zo samen al de  “keuze stress” voorkomen. Je mag er zelfs een wijntje bij drinken :-). Vergeet niet, koks zijn experts in voeding en helpen je graag als jij je wensen tijdig kenbaar maakt!

Wat maakt  PS. food & lifestyle anders dan andere diëten?

Om te beginnen is PS. food & lifestyle  geen dieet maar een manier van leven. Bij  PS. food & lifestyle kom je na 3-4 dagen in ‘ketose’, waarbij je lijf suikervrij wordt, je afvalstoffen worden afgevoerd en je vetreserves vrijwel direct worden aangesproken. Je spiermassa blijft gelijk, waardoor ook je stofwisseling op peil blijft. Omdat je 6 eetmomenten hebt (met voldoende eiwitten en bijna geen koolhydraten), heb je géén hongergevoel. Je voelt je energieker, je huid knapt op en je slaapt beter. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze methode op langere termijn het beste werkt.

Wordt  PS. food & lifestyle vergoed?

Nee, de kosten van  PS. food & lifestyle kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.

Wat als het PS. food & lifestyle programma niet bij me past maar ik toch graag af wil vallen en/of  ik meer balans in mijn hormonen wil?

Heb jij overgewicht en/of allerlei andere ‘vage klachten’ als vermoeidheid, opgejaagd gevoel, opgeblazen buik, slecht slapen, depressieve gevoelens, kortom;  zit jij niet lekker in je vel en zou jij je wel weer fit en gezond willen voelen?  Inmiddels ben ik afgestudeerd als hormoontherapeut en onderzoek ik graag met jou welke disbalans er in je lichaam zit. Met een zo nauwkeurig mogelijk voorbeeld van je huidige voedingspatroon en een uitgebreide anamnese tijdens de intake gaan we hier dieper op in.  Ik ga hier dan mee aan de slag en werk een voedingsplan met recepten voor je uit, volledig op jouw lijf en voorkeuren geschreven.  Dit bespreken we in het volgende consult uitgebreid en we maken  een lichaamsanalyse. Hoe we verder gaan hangt geheel af van jouw persoonlijke voorkeuren. Samen leggen we de puzzel naar een betere balans in je hormonen en daarmee een betere gezondheid.

De tarieven voor dit traject:

TARIEVEN per 1 maart 2022

 

Voedings- & hormoonadvies advies op maat 215,–
Uitgebreide intake; met als doel jouw situatie duidelijk in kaart te brengen  (60-90 minuten)
Persoonlijke analyse; ik ga voor je aan de slag!
Persoonlijk leefstijlplan gericht op voeding & hormoonbalans, darmen, mindset en overige doelstellingen en bespreken hiervan. (60-90 minuten) Je krijgt een reader waarin ik alle adviezen voor je samenvat.

hierna kun je gedurende 1 maand uiteraard alle vragen die je hebt stellen via whatsapp of email.

Suppletie advies (15% korting op Vitakruid)
Na 6 weken consult van 30 minuten
Losse vervolg consulten 30 min. /60 min. 35,–/70,–
* optioneel kun je een EMB test laten uitvoeren en overgaan tot aanschaf van geadviseerde supplementen (15% korting op Vitakruid)
EMB pakket
289,–
Intake/bloedafname   (60-90 minuten)
na 3-4 weken bespreken we uitslagen, adviezen en voedings/leefstijladviezen    (60-90 minuten), ik vat e.e.a. samen in een reader.
Je kunt 2 maanden vragen stellen via email of app
na 6 weken consult van 30 minuten
losse vervolgconsulten: 30 min. /60 min. 35,–/70,–
Ben je al klant bij STERKoaching dan kost het EMB pakket 249,–
Prijzen in euro, incl. BTW

Waar vind ik STERKoaching?

Mijn praktijk bevindt zich centraal in het buitengebied tussen Etten-leur, Princenhage en Prinsenbeek aan de Moerdijkse postbaan 46 in Etten-Leur. Je parkeert bij mij voor de deur en als je er behoefte aan hebt wandelen we tijdens ons consult zo het Liesbos in!

mocht je vraag er niet tussen staan, stel hem dan gerust via de mail!