Gewichtsbeheersing met PS. food & lifestyle

Waarom ik PS. food & lifestyle adviseer?

hoe werkt het?

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl.
Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie je bent en wat je in de spiegel ziet, gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als voedingscoach kan ik je daarbij helpen en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Een persoonlijk voedingsplan, want  jij staat centraal!

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw  eetpatroon. Het PS. food & lifestyle program volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook een blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je 3 jaar onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.
De voordelen van PS. food & lifestyle :
• Een persoonlijk stappenplan
• Gepersonaliseerde weekmenu’s
• Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
• Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo effect
• Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Uitgebreid:

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. programma, start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een inspirerend kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.
Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.
Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt aanpakken.
Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact, kun je je eigen weekmenu genereren, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen.

Je blijft dus normaal eten en bouwt langzaam de PS. producten af.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken en die je via de website van PS. food & lifestyle kunt bestellen.  Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Wat kost het PS. food & lifestyle program?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.
Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 60 minuten in beslag,  Een product of eetmoment kost ca. € 2,80. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 14,00 per dag en ongeveer € 98,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Daarnaast zijn de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan. Zelfs nog tot 3 jaar na het bereiken van je gewenste gewicht blijf je van harte welkom in mijn praktijk! Eventuele “terugval” in oude gewoontes pakken we dan direct weer aan om jouw gewichtsverlies te blijven waarborgen. Natuurlijk kun je ook altijd bij me terecht via whatsapp met je vragen!
Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek middels onderstaand formulier.

 

PS. food & lifestyle in het kort:

 • hoog in eiwitten

  geen honger gevoel!

 • laag in koolhydraten en vetten
 • optimale vetverbranding
 • geen dratische vermindering van calorie inname

  niet minder, maar anders eten

 • behoud van spiermassa

  dus geen crash dieet zonder blijvend resultaat

 

Dat afvallen pittig is, weten we allemaal, maar met PS. food & lifestyle  probeer ik het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Want afvallen hoeft geen afzien te zijn!