Gewichtsbeheersing met PowerSlim

Waarom ik PowerSlim adviseer?

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. In PowerSlim heb ik een goede partner gevonden om mannen en vrouwen op een verantwoorde manier naar een gezond gewicht te begeleiden.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden.

Zij hebben dit ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek:

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen.Wetenschappelijk onderzoek en ervaring tonen aan dat een afslankmethode gebaseerd op een inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en beperking van de koolhydraat inname een veel effectievere manier is om gewichtsverlies te bereiken en te behouden. Bovendien heeft een dergelijk dieet een positieve invloed op je cholesterol, bloeddruk en kan men zelfs diabetes type II aanzienlijk verbeteren!

hoe werkt het?

Iedere week heb je een consult bij mij, jouw eigen PowerSlim coach en samen doorlopen we simpel en doeltreffend  de drie fases van het PowerSlim programma.  Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag!

PowerSlim heeft meer dan 120 verschillende producten, geschikt voor ontbijt, lunch, diner en als tussendoortje. Direct in de eerste fase wordt het programma aangevuld met groenten, vis of vlees.

Je blijft dus normaal eten en bouwt langzaam de PowerSlim producten af.

Als het om je gezondheid gaat, is alleen het beste goed genoeg; daarom bevat een groot deel van de producten wel 20 gr eiwit per portie en heb je geen honger gevoel! De producten zijn zoveel mogelijk vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en gezoet met het natuurlijk Stevia extract. Verder zijn ze verrijkt met kalium voor een goede energie huishouding, chroom voor een gezonde bloedsuikerspiegel en is de prebiotische vezel inuline toegevoegd voor de gezondheid van je darmen.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Als je veel onderweg bent, of wanneer je lunch mee wilt nemen naar je werk, met onregelmatige diensten; dit is allemaal geen probleem voor een PowerSlim dieet. Samen kijken we hoe we het programma het beste op jouw lijf en leefstijl kunnen toepassen, want jij staat centraal!

Als coach ben ik er wekelijks voor jou, om jou te motiveren, te steunen en aan te moedigen. Als deskundige (gewichts- en persoonlijke  coach, hormoon therapeut i.o. ) kan ik je advies en tips geven. We gaan dit traject echt samen in! Ben je op je streefgewicht, dan begeleid ik je nog 3 jaar om dat gewicht te behouden! Aan dit na-traject zijn geen extra kosten verbonden!

Schrijf je in voor een GRATIS intake, zodat we samen jouw persoonlijk plan kunnen bespreken.

PowerSlim in het kort:

 • hoog in eiwitten

  geen honger gevoel!

 • laag in koolhydraten en vetten
 • optimale vetverbranding
 • geen dratische vermindering van calorie inname

  niet minder, maar anders eten

 • behoud van spiermassa

  dus geen crash dieet zonder blijvend resultaat

 

Dat afvallen pittig is, weten we allemaal, maar met PowerSlim probeer ik het je zo eenvoudig mogelijk te maken. want afvallen hoeft geen afzien te zijn!