Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching

Behalve dat ik een goede begeleiding geef als je wilt afvallen kan ik je helpen met allerlei issues die belemmeren dat jij je vitaal voelt en je leven leeft zoals jij dat zou willen.

Ik kies voor een integrale aanpak; dus niet alleen fysiek: voeding, beweging en ontspanning, maar ook mentaal: positief denken, ondersteunende relaties en zinvol leven. Dat zijn de peilers om vanuit je kracht te leven. Volgens mij ben jij zelf de expert over wie je bent en wat je wilt zijn, maar heb je soms een klankbord nodig, net even dat ander licht wat over je problemen schijnt, dat duwtje in je rug om je grenzen te verleggen naar een gezondere toekomst.

Het doel is dat je uiteindelijk zo “echt” mogelijk bent; dat wat je laat zien ook klopt met wie je bent. De kunst is om helemaal mens te zijn. Huilen wanneer je pijn hebt,  soms van je stoel rollen van het lachen, je angsten te erkennen zonder dat ze je leven overnemen, werkelijk lief te hebben, je niet dommer of slimmer voor te doen dan je bent, fouten durft te maken en die ook toe durft te geven. Niet zielig doen, verantwoordelijkheid nemen! Je maskers afdoen en er helemaal zijn, volledig in je kracht!

niet zweverig, maar juist met beide benen op de grond!

Bij coaching richt je je op het NU, het HEDEN en de TOEKOMST. Samen bepalen we je doel en het plan hoe daar te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

  • Als je inzicht wilt krijgen in jouw kernwaarden, je roeping en dromen
  • als je inzicht wilt krijgen in jouw doelstellingen en wensen
  • Als je stress wilt beperken in het dagelijks leven
  • als je (meer) balans zoekt tussen werk en prive
  • als je je meer bewust wilt worden wie jij bent
  • als je je motivatie en zelfdicipline wilt verbeteren