Hi, welkom!

even voorstellen, ik ben Jeanine Houtepen, jouw persoonlijke coach.De afgelopen periode was een periode van veel thuisblijven, minder bewegen en voor sommigen zelfs ook meer eten. Nu langzamerhand alles weer een beetje normaal begint te worden, is het goed om extra te investeren in een gezonde leefstijl en aan de slag te gaan met die extra kilootjes.

 

wil jij:

  • een gezonde leefstijl?
  • succesvol afvallen?
  • je fit voelen deze zomer?
  • kennismaken met PowerSlim?

 

dan is deze Samen Slank Challenge iets voor jou! Ik ga jou helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

 

Wat houdt het in?

Tijdens deze challenge, die 4 weken duurt en waarmee we starten direct na het Pinksterweekend op dinsdag 2 juni a.s.,  begin je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van van jouw afslankdoel. Bij je eerste kennismakingsgesprek, waarvoor je nu al een afspraak kunt plannen, nemen we je doelen samen door en vertel ik je alles over het programma en het startpakket. Hierin zitten voldoende producten voor de eerste week, mooi verdeeld in dagdoosjes zodat jij niet hoeft na te denken wat je zult gaan eten; 3 heerlijke producten om een lekkere koolhydraatarme maaltijd te maken en 3 tussendoortjes.  Zelfs voor een boodschappenlijst is gezorgd, je vult de producten zelf aan met groenten en vlees of vis want we blijven lekker eten!!  Daarnaast zit er in het pakket een prachtig kookboek t.w.v. 19,95 en 2 supplementen die je ondersteunen bij het gezond afvallen.

Tijdens de challenge ontvang je van mij gedurende 4 weken dagelijks tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we je resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

PowerSlim; samen naar een goede balans

Velen gingen je al voor en wat deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden  aan het PowerSlim programma :

♥  het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

♥ 6 eetmomenten per dag.

♥ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Als je na de challenge van 4 weken graag nog meer wilt afvallen blijven de consulten gratis! Bovendien blijf je dan minimaal 3 jaar gratis terugkomen om te zorgen dat jij je gewenste gewicht behoudt!

 

Schrijf je NU in en krijg bij start een leuke goodie bag!

 

 

 

 

 

contact formulier
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *